0726.733.888 [email protected] Adauga anuntul tau
Home Inchirieri apartamente in Brasov Detalii oferta ID 296

Apartament 2 camere Subcetate Sanpetru

Intoarcere in lista
350 €
Inchiriere
2 camere
Brasov
Tractorul
ID 296
Caracteristici
  • 2 camere
  • Confort 1
  • Etaj 1/4
  • Decomandat
  • Suprafata 54mp
Descriere

Amazon imobiliare ofera spre inchiriera apartament cu 2 camere, decomandat, situat in complexul de locuinte Subcetate Green Rezidence Sanpetru. Bloc de locatari foarte linistiti, la etajul 1 cu loc de parcare propriu. Cartierul dispune si de statie de autobuz pentru transportul in comun.
Este dotat cu mobilier de inalta calitate, executat la comanda precum si complet utilat cu aparatura de ultima generatie de la firma Bosch : plita pe gaz, hota, cuptor electric, combina frigorifica, masina de spalat rufe si uscator electric. Mai dispune si de un SmartTV Samsung.
Anul de finalizare al executiei este 2018. Dispune de finisaje superioare fata de cele standard la pereti, pardoseli, usi de interior.
Cu o suprafata utila de 54 mp formata din hol, 2 spatii de depozitare ( spatiul masinii de spalat+uscator si dressing-ul ), baie, living, bucatarie, dormitor dar si cu 2 balcoane generoase ( de aproximativ 4 mp fiecare ) cu acces din living si bucatarie, acest apartament este la PRIMA INCHIRIERE! Toate lucrurile sunt nefolosite!
Plata chiriei se va realiza printr-un transfer lunar in contul de euro la ziua de intai a fiecarei luni sau urmatoarea zi lucratoare in caz de sarbatori sau weekend. La semnarea contractului se va achita in avans o chirie ca garantie plus chiria pentru luna in curs. Totodata viitorul chirias va prezenta un contract de munca pe o perioada nedeterminata precum si un extras de cont cu ultimile 3 luni de incasare a venitului salarial. Inchirierea se face pe o perioada de minim 1 an.Intoarcere in lista de oferte

Consultant Amazon imobiliare

Iulian

0726 733 888

Vezi ofertele active

Cerere detalii despre imobil